Tactical Training

Tactical Training är en aktivitet främst för dig som spelar airsoft och vill lära dig mer taktik. Vi kommer hålla kurser i olika taktiska moment så som anfall, försvar, rekognoscera, inta byggnader och mycket annat. Vill du och din grupp ha en egen undervisning så kontakta oss för offert.Urban Training:
I denna aktivitet utbildar vi dig hur du på ett så säkert sätt som möjligt intar byggnader, korridorer och rum. För att lyckas krävs att alla vet precis vad var och en skall göra samt snabbhet och rätt agerande. Inga som helst förkunskaper krävs utan vi lär ut från grunden. Utbildningen hålls i flera steg.

Woodland training:
Airsoft utspelar sig ofta ute i skog och det är därför viktigt att veta hur man skall agera för ökad konkurrens. vi kommer lära ut både försvar, anfall och tillbakadragande. Kursen är uppdelad i flera steg där vi lär ut mer och mer för varje nivå.

info@grimsas.se Tel: 0708-477544

Äventyrsbana

Vågar du ta dig an våran äventyrsbana? Tävla som grupp eller kombinera aktiviteten med te.x airsoft eller fotbollsgolf.

Läs mer!contactÄventyrsbanaKlicka här för att få reda på mer om Grimsas äventyrsbana!

Airsoft öppna spel


1:a maj startar vårat nästa stora Airsoftspel Odyssey Operation Exodus. Detta spel är öppet för alla som vill komma. Behöver du hyra utrustning så fråga oss.

Läs mer!contactLäs mer!Klicka här för att komma till Grimsas öpnna airsoftspel!