Militärisk teambuilding

I denna aktivitet ingår airsoftmarkör och militärkläder. Även denna är till för att förbättra samarbetet och kommunikationen i gruppen samt skapa tillit. Denna aktivitet passar mindre företag, idrottsklubbar, kompisgäng mm.Denna aktivitet kräver hyfsat god fysik, mellan 8-14 deltagare och en åldersgräns från 15 år. Aktiviteten kommer hållas ute i "airsoftskogen". Övningen kan anpassas efter dina önskemål, förutsättningar och behov men som grund kommer ni bl.a. lära er olika militärgruppövningar, sova i militärtält, planera försvar, marshera mm... Det kommer innebära mycket fysisk aktivitet och det gäller att hjälpa sina kompisar. Våra träningsledare bestämmer vad som får och inte får göras, de kommer tilldela er mat och en lista över det som skall bäras. Detta är en möjlighet att få känna på livet som militär ute i fält, men även ett tillfälle att lära känna dina kollegor eller vänner mer och bli en mycket tightare grupp. Standardutförandet av övningen sträcker sig över en natt och är ca 24 timmar. Kontakta oss gärna om du har speciella önskemål eller funderingar på denna aktivitet. Vill du att vi anpassar den för svensexa eller möhippa löser vi det.
Känns detta lite för avancerat för dig kan du kolla in vår teambuildingbana som du kan göra på några timmar och självklart anpassat efter din förmåga.info@grimsas.se Tel: 0708-477544

Teambuilding

Vågar du ta dig an vår teambuildingbana? Tävla som grupp eller kombinera aktiviteten med te.x airsoft eller fotbollsgolf.

Läs mer!contactÄventyrsbanaKlicka här för att få reda på mer om Grimsas äventyrsbana!