Teambuildingbanan

Teambuildingbanan / teambuilding är en bana hämtad från den engelska marinkåren, där den kallas powertrack. Den används för att skapa tillit, samarbetsförmåga och kommunikation inom gruppen och passar särskilt bra för företag och idrottsklubbar te.x. företagsevent, kickoff, teamträning m.m.
Vi kan även erbjuda hyra av konferrensrum i samband med denna aktivitet. För mer info kontakta oss.Det krävs inga fysiska förutsättningar för att klara banan. Du kan vara kvinna, man, gammal, ung (lägsta ålder är 10 år) - men för att klara alla uppgifter måste ni lära er att samarbeta, att kommunicera med varandra och framförallt måste ni ha det rätta "state of mind". Innan ni utför banan får ni utföra 2 st övningar. Den första är för att skapa tillit, den andra är för att skapa kommunikation i gruppen och tillsammans lägger de en bra grund för samarbete. Teambyggarbanan består av ett antal utomhusuppgifter i stigande svårighetsgrad och framförallt under de sista uppgifterna kommer ni förstå hur viktigt samarbetet är. Samarbetar ni inte på de sista uppgifterna kommer ni få väldigt svårt att klara av dem. Våra ledare ser till att det är mycket sång och skoj i skogen. När ni går därifrån ska ni ha lärt er mycket om er själva och om de andra i gruppen.

Äventyrsbana

Vågar du ta dig an våran äventyrsbana? Tävla som grupp eller kombinera aktiviteten med te.x airsoft eller fotbollsgolf.

Läs mer!contactÄventyrsbanaKlicka här för att få reda på mer om Grimsas äventyrsbana!

Airsoft öppna spel


1:a maj startar vårat nästa stora Airsoftspel Odyssey Operation Exodus. Detta spel är öppet för alla som vill komma. Behöver du hyra utrustning så fråga oss.

Läs mer!contactLäs mer!Klicka här för att komma till Grimsas öpnna airsoftspel!